Grillede majskolber – En klassiker udover det sædvanlige

De grillede majskolber, kendes af de fleste. En klassisk grill spise, som passer perfekt til den veganske grill oplevelse. Desuden en yderst simpel ret, som ikke kræver den store forberedelse. Majskolber fungerer bedst som tilbehør, til andre hovedretter og giver karakter til grill aftenen. Der findes ikke kun en måde, at grille majskolber på og derfor, er det helt op til de enkelte præferencer. Man kan enten grille majskolberne.

Sidst opdateret 4. april 2022


Ingredienser

  • 4 majskolber
  • Smør
  • Groft kosher salt

Fremgangsmåde

  1. Fjern det overskydende skind fra majskolberne og kog dem i ca. 10 minutter
  2. Varm en gasgrill op til høj varme og tilføj et låg. Majskolberne tilføjes til grillen og vend dem, indtil der opnås en mørk og gylden farve på kolberne.
  3. Tilføj smør og salt på majskolberne og servér. Ganske nemt og hurtigt

Sidst opdateret 4. april 2022