Weber Q3200 Gasgrill

Weber Q3200 gasgrill

Inden vi går alt for meget i detaljer med, hvad vi selv synes om denne grill, og hvor du kan købe den billigst, skal vi lige have styr på specifikationerne. Den nye Weber Q3200 gasgrill har følgende specifikationer:

  • Grillflade: 63 x 45 cm
  • Bredde: 127.5 cm
  • Dybde: 76.2 cm
  • Højde: 141 cm
  • 2 brændere i rustfrit stål
  • Integreret termometer
  • Rullevogn og to sideborde
  • Lys på håndtaget og varmehylde

Grillen er god til grillning på indirekte og direkte varme, pga. dens to brændere. Størrelsen gør at den også passer på en mindre altan. Designet på denne grill er sport og kompakt. Grillen er rigtig nem at gøre rent, da risten som altid med Weber, er lavet af porcelænsemaljerede støbejern. Denne gasgrill har 2 sammenklappelige sideborde, som er perfekt til afsætning af diverse redskaber og tallerkner under madlavningen.

Grillen har en god og praktisk størrelse og kan nemt forberede mad til 4-6 personer ad gangen. Grillen er varm og klar til brug i løbet af ca. 10 minutter, hvilket på siges at være rigeligt, til selv den mest utålmodige grillaften.

Sammenlign priser:
Weber / Frishop.dk / Homeshop.dk

Bedste i test

Weber Q3200 har vundet utallige tests, og dette er ikke helt uden grund. Grillen er udstyret med en masse fede features, og passer til de fleste familier stort set uanset størrelsen. Gasgrillen har et lækkert klassisk weber design, hvilket de fleste genkender og forbinder med en god grillaften.

Weber Q3200 scorer topkarakterer på sider som Amazon og PriceRunner hvor næsten 600 brugere på sidstnævnte har vurderet grillen med hele 4,7 ud af 5 stjerner.

Du kan se vores gasgrill test her, hvor den også vandt bedst i test. Før Q3200 modellen kom til var det Q3000 der dominerede store dele af gasgrill anmeldelserne på nettet. Den nyere model har dog en række fordele, som du kan læse om i vores Weber Q3000 vs Q3200 guide.

Ulemper ved Q3200 modellen

Der er ikke mange ulemper ved Q3200, der er dog specielt en ting, som du bør være opmærksom på, da det kan få betydning for, om du stadig ønsker at købe Q3200-modellen. Grillen er en smule lav. Du kan derfor, få svært ved at lave en meget meget stor steg eller en hel kylling, da du vil være begrænset af højden inden i grillen.

Her finder du Weber Q3200

Weber / Frishop.dk / Homeshop.dk

Sidst opdateret 17. februar 2021