Kulgrill test - Find den bedste kulgrill i 2019

Sommeren er over os, og der er intet som at stå ved en varm kulgrill, med en iskold øl, og nyde den sidste aftensol. Samtidigt er der ikke noget mere irriterende end at grille på en grill som ikke fordeler varmen optimalt, eller er langsom i opstarten. Vi har derfor lavet en guide over de bedste kulgrillere, så du får det bedste resultat når du skal i gang med at grille.

Vi har sammenlignet 5 forskellige kulgrillere og fundet de mest populære og bedst anmeldte, så du let kan træffe det rigtige valg omkring hvilken grill du skal investere i.

testvinder Weber Performer GBS 57 cm – Bedst anmeldte

Weber Performer GBS 57 cmWeber er et af, hvis ikke det førende mærker inden for grill, og det er ikke helt uden grund at denne grill vinder vores kulgrill test. Grillen er den bedst brugeranmeldte kulgrill på markedet i skrivende stund.

Weber Performer GBS kommer med sammenklappeligt sidebord, samt Webers GBS-grillrist som alt sammen er med til at gøre grilloplevelsen lidt bedre. Derudover medfølger alle de andre ting som normalt følger med en Weber grill: termometer i låget, lågholder, askefang mm.

Det sammenklappelige bord er perfekt til dig der laver større mængder mad, eller blot ønsker et afsætterbord. Grillarealet på 57 cm, kan der let tilberedes mad til 10-15 personer.

Se priser på Weber Performer GBS

Weber Performer Deluxe GBS 57 cm. Med gastænding

Weber Performer Deluxe med gastænding

Se priser på Weber Performer Deluxe

Everdure Cube Kulgrill

Everdure Cube Kulgrill

Se priser på Everdure CubeHvorfor skal du vælge en kulgrill?

Gasgrill og elgrill vinder større og større indpas hos danskerene, men der er stadig et par fordele til dig der ønsker en kulgrill.

Den største grund til at vælge en kulgrill er, hvis du ønsker en bedre gastronomisk oplevelse når du griller. En kulgrill giver dig nemlig mulighed for at placere kullet præcis som du ønsker. Dette kan, hvis du gør det korrekt, resultere i et langt bedre grill resultat end ved fx en gasgrill, hvor du naturligvis ikke kan flytte på varmen. En kulgrill gør det dermed muligt at bruge alle 4 grillmetoder.

Den anden grund til at vælge en kulgrill er, hvis du ønsker en traditionel og hyggelig måde at grille på. Denne del får du ikke på samme måde hvis du vælger en gasgrill. Selvom det er testet og bevist at der ikke er nogen forskel i smagen, giver det altså en anden stemning med lugten af kul på en varm sommerdag.

Kulgrillen passer bedst til familier eller personer som planlægger deres måltid lidt tid i forvejen, da det tager tid at starte en kulgrill.

Sidst opdateret