Morsø Forno gasgrill

Morsø Forno gasgrillMorsø Forno er den første gasgrill i Morsøs lækre udesortiment. Morsø Forno er lavet i et unikt stilrent design, der vil få de fleste haver til at se mere eksklusive ud. Grillen er blevet taget rigtig godt imod i danmark og er lige nu en af de meste solgte gasgrille.

Morsø har i skrivende stund 3 grillere på markedet herunder den mest populære Morsø Forno Medio, som er den gagrill, vi vil snakkede om i denne anmeldelse.

Materiale:

Morsø Forno gasgrill er fremstillet i formstøbt aluminium, hvilket gør gasgrillen meget robust og holdbar. Designet på låg og gryde er i mat aluminium. Grillristen er fremstillet i solidt støbejern med emaljebelægning. Materialerne gør det let at vedligeholde og rengøre grillen.

Grillen er placeret på fire ben, som dels er med til at give gasgrillen et stabilt fundament, og samtidigt rummer de funktioner, som du har brug for, når du skal bruge en gasgrill, nemlig: gas og betjeningspanel.

Morsø Forno er udstyret med et ergonomisk korrekt og minimalistisk greb, som gør at du let kan anvende din Morsø gasgrill uden at brænde nallerne. Gasgrillen er desuden udstyret med et termometer i låget, der gør det lettere for dig, at tilberede maden præcis som du ønsker.

Morsø Forno Medio priser

ForhandlerPris
coolshop3.145 kr.Til butik
homeshop2.499 kr.Til butik
pejsen5.499 kr.Til butik
10-42.545 kr.Til butik

Morsø Forno Medio gasgrill specifikationer

Mål: D58,4 x H42,8 x B55,0 cm
Grilloverflade: D530xB465mm
Vægt: 19 kg

Morsø Forno Gas:

Varmeeffekt: 4kW
Gastype: Flydende gas (propan, butan)
Total varmetilførsel: 4kW (G30:291g/h;G31:286g/h)
Massestrøm: G30:291g/h; G31:286g/h

Brænder:

Hovedbrænder x 2
Nominel varmetilførsel – Ydre: 2,4 kW+indre:1,6 kW
Størrelse på brænderstråleføder: 0,8/0,65 mm

Morsø Forno gasMorsø Forno Medio fordele

Morsø Forno har en masse fordele og er alt i alt en rigtig god grill. En af de største fordele vi har fundet er skorstenens placering. Placeringen af skorstenen gør at varmen bliver fordelt bedre i grillen, ifht. hvis denne var placeret i midten af grillen. Grillen kan opnå utrolig høje varmegrader og kommer nemt op på 300-350 grader, hvilket gør den helt perfekt, til tilbedredning af langt de fleste madvarer herunder pizza på pizzasten.

Sådan anvender du din Morsø Forno gasgrill

Gasgrillen er utroligt let at anvende og det eneste du skal gøre inden du kan tage din Forno i brug første gang, er at montere din gasflaske. Grillen leveres med slanger, så den er klar til at få monteret flasken fra start.

Når gasflasken er tilsluttet, anvender du drejeknappen, som er lokaliseret under grillgryden til at justere varmen. Du kan hele tiden følge med i, hvor varm grillen er indeni, ved hjælp af det indbyggede termometer i låget på gasgrillen.

Da Morsø Fornos låg er et så kaldt kuppellåg, er den ideelt tilberedning af det meste mad herunder fx en steg og større madvarer.

Tak fordi du læste vores lille Morsø Forno test / anmeldelse, vi håber at den har været med til at afklare, hvilke specifikationer Morsø Forno 2 har samt hvilke funktionsmæssigt fordele du har, hvis du vælger at investere i Morsø Forno gas.

Sidst opdateret 7. april 2022