Om Grilltest.dk

Grilltest.dk er skabt så du lettere som forbruger kan få et overblik over, de forskellige grillredskaber og deres anmeldelser rundt omkring på nettet. Vi har samlet en række anmeldelser fra andre kendte sites, og på baggrund af dette, skabt vores top lister.

Vi er en række grillentusiaster som er gået sammen om at lave denne side, da vi syntes at der dels manglede et samlede overblik over de forskellige nødvendige redskaber, men også dels fordi at vi syntes vi kunne gøre en forskel på lige netop dette marked.

Nogle af vores links til produkter kan være sponsoreret, hvilket betyder at hvis der bliver købt igennem disse, modtager grilltest.dk en kommission. Disse penge bliver primært brugt til at videreudvikle siden, og give dig og de andre besøgende flere brugbare guides og oversigter over hvilke produkter og anden information, du har brug for, for at få den perfekte grillaften.

Vores guides indeholder oftest mellem 5 og 10 af de bedste produkter indenfor den pågældende kategori. Hvis du har spørgsmål til en enkelt eller flere artikler, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@grilltest.dk.

Sidst opdateret 19. februar 2021