Broil King Test 2024

broil king gasgrill testDer findes ikke noget bedre end at stå på terrassen om sommeren og grille i det gode vejr. Men for at du kan grille lækker grillmad, er det nødvendigt med en grill, der passer til dine behov.

Det kan være alt lige fra en gasgrill til en kulgrill eller noget helt tredje. Vælger du en grill fra Broil King, kan du være sikker på, at du får en model i høj kvalitet. Disse modeller kan holde år efter år, hvis du sørger for at passe godt på dem.

Med en grill fra Broil King får du ikke kun velsmagende grillmad. Du får også en flot grill, der er nem at betjene. I denne test sammenligner vi 4 smarte griller, der vil passe til de flestes behov.

Af Flemming Andersen check icon Vores Broil King grill test blev sidst opdateret 25. april 2024. Siden blev udgivet d. 7. januar 2022. Priserne på listen opdateres løbende og er sidst blevet opdateret d. .

Broil King Baron 490

Broil King Baron 490 er en flot og stilren gasgrill med grillriste i støbejern, så du har mulighed for at grille et lækkert måltid. I og med at grillen gør brug af gas, bliver den varmet op yderst hurtigt. Derudover kommer den med et elektronisk tændingssystem, så du ikke skal bøvle med optændingen, når du vil i gang med at grille.

Med denne grill kan du grille et hav af forskellige madvarer på samme tid. Grillarealet er nemlig på hele 64 x 44 centimeter, så der er rigeligt med plads. Desuden kan du forberede tilbehøret til grillmaden på de sammenklappelige sideborde. På disse borde kan du også placere dit grilludstyr, så du altid har det lige ved hånden.

Ydermere kan du selv vælge, om du vil grille ved indirekte varme eller ved direkte varme, når du bruger Broil King Baron 490. Dette er på grund af de fire Dual Tube-brændere, der sikrer, at varmen fordeles ligeligt over hele arealet.

På den ene side af grillen finder du ligeledes en sidebrænder. Denne brænder er velegnet til tilberedning af diverse tilbehør såsom kartofler, grøntsager eller noget helt andet. Du kan også justere selve grillens temperatur med hjælp fra temperaturreguleringen.

Ved køb af denne grill medfølger der et rotisserisæt samt rengøringsvenlige smedejernsriste. Under disse riste er der et smart Flav-R-Wave-system, der sørger for at samle og fordampe fedt fra kødet. Det giver kødet langt mere smag.

Ønsker du at flytte grillen fra sted til sted, er det muligt med de praktiske hjul. I skabet i bunden med to låger kan du opbevare gasflasken.

Specifikationer

Farve: Sort

Størrelse: 117 x 146 x 61 cm. (h x b x d)

Grillareal: 64 x 44 cm.

Antal brændere: 4 + en sidebrænder

Fordele:

 • Nem at flytte rundt på
 • Praktiske sideborde
 • Fire brændere og en sidebrænder
 • Stort grillareal
 • Elektronisk tændingssystem

[dfrcs name=”Broil King Baron 490″]

Broil King Regal XL

Broil King Regal XL er en funktionel og stor gasgrill, hvor der er plads til at grille mad til hele familien og flere gæster. Grillen er nemlig forsynet med hele seks Dual-Tube-brændere samt en sidebrænder. Den smarte sidebrænder giver dig mulighed for at tilberede diverse tilbehør til din grillmad. Det kan være alt lige fra grøntsager til kartofler eller noget helt tredje.

Derudover kommer grillen med to grillkamre, der har et grillareal på henholdsvis 64 x 48 centimeter og 30 x 48 centimeter. Mens det store grillkammer kommer med kraftige grillriste i rustfrit stål, har det lille grillkammer dobbeltsidede grillriste i støbejern.

Når du griller med Broil King Regal XL, kan du nemt justere temperaturen alt efter ønske og behov. I låget finder du desuden et termometer, så du har et fuldt overblik over temperaturen i grillen.

På begge sider af grillen er der ydermere placeret et sidebord, så du kan tilberede tilbehøret eller opbevare diverse grilludstyr. Du finder ligeledes et skab under grillen, hvor du kan opbevare gasflasken, tilbehør m.m. Vil du rykke rundt på grillen, kan du sagtens gøre dette med hjælp fra hjulene.

Sidst men ikke mindst er Broil King Regal XL udstyret med systemet Flav-R-Wave, der giver en god fordeling af varmen over hele grillarealet. Det får væsken fra kødet til at fordampe, så det får den lækreste grillsmag. Køber du denne grill, får du et rotisserisæt med i prisen.

Specifikationer

Farve: Sølv

Størrelse: 125 x 178 x 63 cm. (h x b x d)

Grillareal: 64 x 48 cm. + 30 x 48 cm.

Antal brændere: 6 + en sidebrænder

Fordele:

 • Kan grille mad til mange mennesker på samme tid
 • To separate grillkamre
 • Indbygget termometer i låget
 • God varmefordeling
 • Smart sidebrænder

[dfrcs name=”Broil King Regal XL”]

Broil King Baron 590

Med Broil King Baron 590 får du en lækker og praktisk gasgrill, der kommer med et hav af smarte funktioner. Eksempelvis er grillen forsynet med grillsystemet Flav-R-Wave, så du er sikret en god fordeling af varmen samt en dejlig grillsmag, da fedtet fra kødet fordamper på bedste vis.

Endvidere kommer grillen med en elektrisk tænding, så du kan komme i gang med at grille på ingen tid. Når du griller med Broil King Baron 590, får du mulighed for at grille en del mad på samme tid på det store grillareal på 81 x 44 centimeter.

Grillen har i alt fem Dual-Tube-brændere i rustfrit stål, så varmen fordeles jævnt over hele grillarealet. Desuden kan du finde en sidebrænder, så du kan tilberede diverse tilbehør til din grillmad.

Takket være de sammenklappelige sideborde på begge sider af grillen får du masser af plads til at forberede tilbehøret til grillmaden. Du kan ydermere vælge at opbevare dit grilludstyr på disse borde, så du altid har det ved din side. Ønsker du at placere gasflasken et godt sted, er der et skab under grillen til opbevaring.

Med hjælp fra grillens ventiler kan du let styre grillens temperatur. Herved kan du tilpasse temperaturen alt efter, hvad du ønsker at tilberede. Desuden kommer grillen med lækre smedejernsriste, der kan holde år efter år. 

Vælger du at købe Broil King Baron 590, medfølger der et rotisserisæt.

Specifikationer

Farve: Sort

Størrelse: 117 x 160 x 61 cm. (h x b x d)

Grillareal: 81 x 44 cm.

Antal brændere: 5 + en sidebrænder

Fordele:

 • Nem temperaturregulering
 • Jævn varmefordeling
 • Sidebrænder til tilberedning af tilbehør
 • Sammenklappelige sideborde
 • Praktisk skab under grillen

[dfrcs name=”Broil King Baron 590″]

Broil King KEG 2000

Her får du en praktisk og innovativ kulgrill, der er lavet i et smart design. Broil King KEG 2000 er fremstillet med isolerede dobbeltvægge i stål. Disse dobbeltvægge sørger for, at grillen holder godt på varmen, mens det også sikrer en effektiv ydeevne.

Grillarealet på Broil King KEG 2000 er ganske pænt, da det er hele 47 x 47 centimeter. Selvom det ikke er den største grill fra Broil King på markedet, er det stadig en udmærket størrelse, hvis du vil grille mad til din familie.

Grillen kommer med en robust og kraftig rist i støbejern, der kan holde i mange år frem i tiden. Derudover er grillen forsynet med et termometer, så du altid kan få et fuldt overblik over temperaturen i grillen.

Ikke nok med at grillen er nem at betjene, så er den også sikker. I låget finder du nemlig en spærre- og låsemekanisme, så låget ikke kan åbnes, mens du griller. Dette er en fordel, hvis der eksempelvis er børn i nærheden af grillen.

Ønsker du at placere dit grilltilbehør et sikkert sted, kan du lægge det på hylden nederst. Alt i alt er Broil King KEG 2000 en robust og stabil grill, som du kan få stor glæde af sammen med din familie.

Specifikationer

Farve: Sort

Størrelse: 118 x 53 x 70 cm. (h x b x d)

Grillareal: 47 x 47 cm.

Fordele:

 • Hylde til opbevaring af diverse grilltilbehør
 • Smart spærre- og låsemekanisme
 • Praktisk termometer
 • Isolerede dobbeltvægge i stål
 • Kraftig rist i støbejern

[dfrcs name=”Broil King KEG 2000″]

Sådan finder du den rette grill fra Broil King til dine behov

Er du på udkig efter en ny grill, men er du usikker på, om du skal vælge den ene eller den anden model? Det kan vi godt forstå. Markedet er utrolig stort inden for grillverdenen, og der er en masse valgmuligheder. Derfor er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad du har brug for, inden du køber en ny grill fra Broil King.

Hvilken type grill ønsker du?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvilken type af grill du ønsker. Skal det være en gasgrill eller en kulgrill? Eller har du brug for noget helt tredje? Det er vigtigt, at du starter med at finde ud af dette, da det vil gøre din søgning meget nemmere efterfølgende.

Hvor stor skal grillen være?

Når du har valgt den type af grill, du skal gå efter, skal du finde ud af, hvor stor den pågældende grill skal være. Du finder en masse forskellige modeller i mange størrelser, så du finder en grill til enhver smag. 

For at bestemme størrelsen skal du tænke over, hvor mange mennesker du typisk skal lave grillmad til. Er det bare til dig og din tætte familie, eller har du ofte gæster på besøg? Antallet af personer har en stor betydning, når det kommer til at vælge selve størrelsen på grillen. Du skal dog ikke kigge på selve grillens størrelse, men grillarealets størrelse.

Hvor mange brændere har du brug for?

Hvis du kigger efter en grill fra Broil King, vil du kunne se, at der er forskel på antallet af brændere. Jo flere brændere en grill har, jo mere kan du øge den indirekte varme, hvilket kan være en fordel ved tilberedning af kød.

Dog er det slet ikke sikkert, at du har brug for en masse brændere. Flere brændere betyder nemlig som regel en større grill. Du skal derfor tænke over, om du vil have mange brændere, eller om det er nok bare med et par stykker. Dette er selvfølgelig kun nødvendigt at tænke på, hvis du ønsker at købe en gasgrill fra Broil King.

Hvilken størrelse skal grillen have?

Grillarealet er ikke den eneste størrelse, du bør overveje. Selve grillens størrelse kan også være utrolig vigtig for mange. Det kan være, at du har en kæmpe terrasse, hvor det er lige meget, om grillen er stor eller lille.

Men hvis du har en mindre terrasse, eller hvis der bare ikke er meget ekstra plads på din terrasse, er det ikke særlig smart med en kæmpe grill, som du slet ikke har plads til. Heldigvis finder du modeller i alverdens størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer perfekt til dit udemiljø.

Hvis du har brug for at flytte din grill fra sted til sted, er det en fordel at tjekke, om den er forsynet med hjul. Det vil gøre det langt nemmere for dig at rykke rundt på grillen.

Har du brug for specifikke funktioner eller diverse grilltilbehør?

En grill kan være udstyret med et hav af forskellige funktioner. Dette varierer fra model til model. Ønsker du en grill med specifikke funktioner, er det en god idé, at du undersøger dette, inden du vælger en model. Dette gør sig ligeledes gældende, hvis du har brug for noget helt bestemt grilltilbehør til din grill.

Hvor meget må din nye grill koste?

Sidst men ikke mindst bør du lægge et budget i forhold til, hvor meget du må bruge på en ny grill. En grill er ikke en billig investering, men den kan dog købes i flere forskellige prisklasser. 

Når du ved, hvor mange penge du må bruge på en ny grill, vil det være lettere for dig at udvælge en eller flere modeller, som du skal kigge nærmere på. Herved ender du ikke med at kigge på modeller, der er alt for dyre til dit budget.

Tips til at rengøre din grill

At grille lækker mad til hele familien er noget af det bedste, der findes. Hvis du tilmed kan stå og grille på din egen terrasse, bliver det ikke meget bedre. Men når du har brugt din grill, er det vigtigt, at du efterfølgende sørger for, at den bliver rengjort på bedste vis. 

Det er ikke alle, der gør dette. Dog anbefales det helt klart, at du rengør din grill, da det sikrer dig, at den holder i mange år frem i tiden. Er du i tvivl om, hvordan du rengør din grill på bedste vis, bør du læse med videre her.

Start med at rense dine grillriste

Til at starte med skal du rense alle de grillriste, du har brugt. Det kan du blot gøre under vandhanen med hjælp fra en opvaskebørste og opvaskemiddel. Men hvis dette ikke er godt nok, er du nødt til at gå i gang med en mere grundig rensning.

I sådan et tilfælde er det værd at bruge eddike og bagepulver til at rengøre dine grillriste. Med denne blanding vil du enkelt og ligetil kunne fjerne alle de rester fra mad m.m., der sidder tilbage på ristene.

Gå videre til at rense grillen indvendigt og udvendigt

Når du har rengjort ristene, og de er så gode som nye, er det tid til at rense selve grillen. Den skal både rengøres indvendigt og udvendigt.

Det er en fordel at starte med at rengøre grillen indvendigt og slutte af med at rense den udvendigt. Indvendigt vil du typisk opleve, at der samler sig en masse skidt. Hvis du ønsker at beholde din grill i mange år, er det vigtigt, at du altid fjerner alt dette skidt.

Du fjerner skidtet med hjælp fra en skrubbebørste, en opvaskebørste eller en fugtig klud. Dog bør du aldrig gøre brug af en hård børste, der kan skade grillen. Herefter kan du gå i gang med at rengøre din grill udvendigt.

Det er en god idé at finde en spand frem og putte varmt vand og sæbe i spanden. Når du har gjort det, så skal du blot køre den våde klud over alle grillens overflader. Sørg for at du kommer godt rundt om hele grillen, så du ikke misser et sted. Til sidst vil du ende med at stå med en ren, skinnende og flot grill, som vil glitre lystigt i solen.

Hvilken type grill fra Broil King skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige grilltyper fra Broil King, så du kan vælge din favorit. Dette gør sig ikke kun gældende i forhold til størrelse, design og så videre, men også selve typen af grill. Du finder eksempelvis både en gasgrill samt en kulgrill fra Broil King.

Uanset hvilken type af grill du vælger, vil der altid være fordele og ulemper. Derfor kommer det i sidste ende an på, hvad du foretrækker, når du skal grille.

Mens nogle er vilde med en gasgrill på grund af den nemme betjening, mener andre, at sådan en grill slet ikke sørger for ordentlig grillmad. Andre er derimod helt vilde med en kulgrill, da de mener, at det er den eneste rigtige måde at grille på.

Der findes ikke noget facit på dette spørgsmål, hvorfor du skal overveje, hvad du mener er det bedste for dig og din familie. For at finde ud af dette bør du læse om de forskellige grilltyper og se, hvad de har af fordele og ulemper. 

Det kan hjælpe dig med at beslutte, om du bedst vil kunne lide at grille med den ene eller den anden model. Du kan desuden snakke med folk, du kender for at se, hvad de foretrækker, når det kommer til at grille.

Sidst opdateret 25. april 2024