Everdure grill test 2024

everdure furnace gasgrillHver gang du sætter tænderne i den perfekte grillede bøf eller noget lækkert grillet laks, kan det være, at du undrer dig over, hvorfor grillmad bare smager bedre. De fleste af os elsker at nyde grillmad med venner og familie. Men det er ikke kun maden, der nydes i fulde drag.

Rent faktisk er det også dejligt at grille udenfor i det fri, når det er godt vejr. Her kan du være omgivet af skøn natur, mens du har en kold øl eller sodavand i hånden. Men før du kan give dig i kast med at grille, er det nødvendigt at finde den perfekte grill til din have eller terrasse. 

Når først du har fundet den rette grill for dig, kan du være sikker på, at du vil være i godt humør hver gang, at du tænder op i grillen. I denne test har vi sammenlignet tre forskellige griller fra Everdure, så du kan vælge den rette model for dig.

Everdure Force gasgrill

Everdure Force er en smart og stilren gasgrill, der kan fås i flere farver. Takket være det strømlinede og elegante design vil grillen se godt ud på enhver terrasse. 

Med denne grill kan du blive klar til at grille på 5 minutter. På grillen kan du tilberede alt lige fra kød til fisk, grønt og meget mere. Det er derfor muligt at lave mad til hele familien uanset præference.

Du kan ydermere tilberede maden med eller uden brug af låget. Låget er ekstra højt og er designet på en måde, så luften har mulighed for at cirkulere bedre rundt. Det sikrer, at maden får den bedst mulige smag.

Endvidere kommer grillen med to brændere samt et indbygget termometer i låget, så du kan tilberede dine madvarer ved den perfekte temperatur. De to brændere gør det ligeledes muligt at grille ved brug af forskellige temperaturer.

Grillen har et stort grillareal på 2358 cm2, så du ikke blot får en lang række af tilberedningsmuligheder. Du kan også lave mad til familien samt et par gæster uden problemer, hvis du ønsker det. Når du er færdig med at grille, vil du let kunne rengøre modellen, så den er klar igen til næste gang.

Sidst men ikke mindst kommer Everdure Force med praktiske sideborde samt emaljerede støbejernsriste med integrerede flammetæmmere. 

Specifikationer

Farve: Kan fås i flere farver

Størrelse: 106,8 x 117,5 x 74,2 cm. (h x b x d)

Grillareal: 2358 cm2

Antal brændere: 2

Fordele:

 • Praktiske sideborde
 • Indbygget termometer i låget
 • Mulighed for at tilberede mad med eller uden låg
 • Klar til at grille på blot 5 minutter
 • Stilrent og elegant design

[dfrcs name=”Everdure Force gasgrill”]

Everdure Furnace gasgrill

Med Everdure Furnace får du en kraftfuld gasgrill, der er forsynet med tre brændere. Grillen kan bruges til alt lige fra bøffer til kammuslinger, pølser og hele stege. Du kan derfor grille lige præcis det, som du har mest lyst til. 

Grillarealet har en rigtig god størrelse med sine 2915 cm2. Herved kan du grille mad til en større gruppe på en gang, hvilket er smart, hvis du har gæster. Du kan ydermere selv regulere temperaturen med hjælp fra de to brændere. Det sørger for, at du kan grille ved flere forskellige temperaturer alt efter ønske og behov.

Denne grill er dog ikke blot kraftfuld. Den er også lavet i et strømlinet og stilrent design, så den vil passe godt ind på de fleste terrasser. Grillen kan fås i flere farver, så du kan vælge din favorit. Ikke nok med at designet er i top, kommer Everdure Furnace med et par smarte funktioner.

Eksempelvis finder du et indbygget termometer samt en hurtig tænding, der gør, at grillen er klar på mindre end fem minutter. Takket være grillens høje låg er det ydermere muligt at grille ved direkte såvel som indirekte varme. Grillen er også perfekt til konvektionstilberedning, hvor varmen cirkulerer 360 grader inde i grillen.

Ved køb af grillen medfølger der emaljerede støbejernsriste med integrerede flammetæmmere. Grillen er rengøringsvenlig og kan nemt flyttes rundt på med de to hjul. Har du brug for at opbevare dit grilludstyr, mens du griller, kan du lægge det ved siden af dig på de to praktiske sideborde. Du finder også en hylde nederst, hvor du kan opbevare diverse tilbehør eller udstyr.

Specifikationer

Farve: Kan fås i flere farver

Størrelse: 106,8 x 131,2 x 74,2 cm. (h x b x d)

Grillareal: 2915 cm2

Antal brændere: 3

Fordele:

 • Kraftfuld gasgrill med tre brændere
 • Lækkert design
 • Praktiske sideborde og hylde nederst
 • Smarte emaljerede støbejernsriste
 • Hurtig tænding

[dfrcs name=”Everdure Furnace gasgrill”]

Everdure 4K kulgrill

Her får du en lækker grill, der kombinerer kulgrillen med en nøjagtig teknologi og et moderne design. Kulgrillen har et grillareal på 1418 cm2 og en elektronisk tænding, så du kan komme i gang med at grille på ingen tid. Med Everdure 4K er du sikret, at grillmaden får en autentisk smag af kul, mens du på samme tid har fuld kontrol over tilberedningen.

Grillen kommer med et hav af smarte funktioner som for eksempel temperaturdisplay og intervalbelysning, så du kan tilberede mad selv i mørke. Denne grill kommer med så mange muligheder, at det vil være en fornøjelse for dig at grille.

Det er muligt for dig at betjene grillen på to måder. Du kan enten gøre brug af det digitale LED-display med touchfunktion eller via Bluetooth. Med det digitale display kan du enkelt og ligetil styre alle grillens funktioner. Du kan få et hurtigt overblik over både temperatur, timer, quick-start samt elektronisk tænding.

Ved brug af denne grill kan du tilberede råvarerne ved lav varme eller høj varme ligesom, at du kan grille med konvektionstilberedning eller direkte varme. Desuden kommer grillen med to stegetermometre i låget, som du kan styre fra din telefon. Du skal blot downloade 4K-appen, tilslutte din telefon via Bluetooth, hvorefter du kan overvåge din tilberedning. I appen finder du også inspiration, opskrifter m.m.

Derudover får du med Everdure 4K en fuld kontrol over luftgennemstrømningen via bund- og topventiler. Dette kan hjælpe dig med at tilberede maden på den helt perfekte måde. Ydermere er det værd at være opmærksom på, at grillens varmeisolerede kabineret forhindrer, at ydersiden bliver alt for varm. Du vil derfor ikke have mulighed for at brænde dig på grillen under brug.

Sidst men ikke mindst kommer grillen med et låg, der har en automatisk låsefunktion samt en aftagelig kulbakke og et porcelænsemaljeret brændkammer. Når du skal påfylde kul og træflis, er der endda ikke engang behov for at åbne låget.

Specifikationer

Farve: Kan fås i flere farver

Størrelse: 115 x 55 x 70 cm. (h x b x d)

Grillareal: 1418 cm2

Fordele:

 • Smart kulgrill med elektronisk tænding
 • God kontrol over luftgennemstrømningen
 • Smarte sikkerhedsfunktioner
 • Nem betjening via LED-display eller telefon
 • Moderne design

[dfrcs name=”Everdure 4K kulgrill”]

Det bør du overveje, inden du køber en grill

Hvis du ikke allerede har en grill, kan det være, at du så småt er gået i gang med at kigge efter den perfekte model for dig. I så fald har du nok allerede fundet ud af, at det kan være en smule uoverskueligt at finde en grill.

Dette er ikke på grund af, at der mangler valgmuligheder. Rent faktisk er der så mange forskellige grillmodeller at vælge mellem, at det kan være svært at beslutte, hvilken en du skal vælge at købe. Inden du køber en grill, bør du derfor stille dig selv disse spørgsmål, så du ender med den perfekte model for dig.

Kul eller gas? 

For at besvare dette spørgsmål skal du tænke over, hvad du vil have ud af din grilloplevelse. De fleste fans af kul hævder, at deres griller laver mere smagfuld mad på grund af den røgede smag fra kullene. 

Fortalere for gasgrill peger på tidsbesparelsen ved gas og effektiviteten af ​​at grille med hjælp fra gas. Derfor er det i sidste ende op til dig at finde ud af, hvad du foretrækker. Der er både fordele og ulemper ved begge grilltyper.

Hvor ofte vil jeg bruge min grill? 

Hvis du kun planlægger at grille pølser og burgerbøffer lejlighedsvis, er der ingen grund til at gå efter en dyr grill. Er du derimod sikker på, at du vil grille ret ofte og til større forsamlinger, kan det være en god idé at gå efter en af de dyrere modeller. Det er altså en fordel med en grill, der passer til dine specifikke grillbehov.

Hvor stort et grillareal skal jeg bruge? 

Hvis du for det meste planlægger at lave mad til større grupper af mennesker med din grill, skal du naturligvis sikre dig, at du har en grill, der er stor nok til dette. Her skal du tage et kig på grillens grillareal. Jo større grillarealet er, jo flere ting kan du lave på samme tid. 

Hvordan kan jeg opbevare grillen? 

Det er vigtigt ikke kun at tænke på at bruge grillen, men også hvad du skal med den, når den ikke er i brug. Du kan nemlig tilføje et par år til din grills levetid ved at opbevare den korrekt i dårligt vejr. 

Du skal derfor overveje, om du kan placere din grill indendørs et sted, eller om du har mulighed for at købe et grillovertræk til den. Det er en fordel at passe godt på din grill, så du kan bruge den i mange år frem i tiden.

Har jeg brug for specifikke funktioner? 

Når det kommer til grillmodeller, findes der et hav af forskellige slags. Det betyder også, at de hver især har deres smarte funktioner. Du skal tænke over, om du har brug for nogen specifikke funktioner. På den måde kan du gå efter de modeller, der er forsynet med netop disse funktioner. Det kan være alt lige fra sideborde til hylder, sidebrændere og meget mere.  

Hvor meget må min nye grill koste?

Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, hvor mange penge du ønsker at bruge på at købe en grill. En grill kan fås i mange forskellige prisklasser, så du kan både finde en billigere og dyrere model. Lige meget hvad dit budget er, kan du derfor være sikker på, at du kan finde en grill inden for budgettet.

Skal jeg vælge en gasgrill eller en kulgrill?

Når det kommer til at vælge en grill, er der så mange muligheder, at det kan være svært at overskue. Dog er det vigtigst at starte med at finde ud af, om du skal investere i en gasgrill eller en kulgrill. Hvis du er i tvivl om dette, bør du læse med videre her, da vi gennemgår de største fordele ved disse to grilltyper.

Fordele ved kulgrill

Der er flere fordele ved en kulgrill. Typisk når denne grilltype eksempelvis en højere temperatur end en gasgrill. Det er en fordel, når det kommer til at grille kød. Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor en kulgrill giver så meget smag? 

Det er blandt andet på grund af den højere varme. Takket være den høje varme får din grillmad den helt unikke smag af kulgrill. Og det er noget, som de fleste elsker. Derudover vil en kulgrill som regel kunne købes til en ret fornuftig pris. Det vil altså sige, at sådan en grill er bedre for din pengepung, hvilket kan være et stort plus for mange mennesker, der er på jagt efter en ny grill.

Fordele ved gasgrill

Først og fremmest siges det, at en gasgrill er bedre for dig og miljøet. Det er på grund af, at kød grillet på en gasgrill indeholder færre kræftfremkaldende stoffer sammenlignet med kød, der er grillet på en kulgrill. 

Endvidere er der ingen tvivl om, hvor bekvem en gasgrill er, når det kommer til opstart og temperaturkontrol. Med et enkelt tryk på tændingsknappen kan du få gang i din gasgrill, så du skal ikke bruge en masse tid på dette. Efter en hurtig forvarmning er du altså klar til at grille, hvorfor du ikke skal vente i lang tid på dette. Det kan sommetider være tilfældet med en kulgrill.

Desuden er en gasgrill dejlig alsidighed, da du nemt kan tilberede delikate fødevarer som frugt og grøntsager uden at bekymre dig om at overdøve maden med en røgsmag.

Sidst opdateret 25. april 2024